Zone+Voog: põrgulikult hea kombo kodulehekülje valmistamiseks

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 96 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

voog-1Zone ei rahuldu kõigest veebimajutuse või domeenide registreerimise võimaluse pakkumisega. Ettevõtjatel on vaja enamat, et internet enda kasuks tööle panna. Täna tutvustan teile meie uut kaasosalist kogu maa internetiseerimisel. Saage tuttavaks, see on Voog.

Voog on kaheksa kreisit tartlast, kes valmistanud fantastilise kodulehekülgede loomise vahendi. Voog on võimalus väga kiiresti luua kaasaegse välimusega veeb ilma, et oleksid seest, väljast või piltidelt IT-teaduskonda näinud.
voog-screen-1

Zone Virtuaalserver ja Voog on dünaamiline ja kompromissitu lahingpaar. Seisame ühiselt selle eest, et klient, kes otsustab oma kodulehekülje valmistada Voo abil, saaks seda teha kaasaegseimal Zone serveriplatvormil ning kiireimatel serveritel.

Voo kasutuselevõtt on Zone Virtuaalserveri kliendile äärmiselt lihtne. Sisene juba tuttavasse “Minu Zone” juhtpaneeli ja Voog ootab paigaldamist Zone+ rakenduste seas (WordPressi, Magento jms populaarse tarkvara kõrval). Paar klikki ja tehtud ta ongi. Sarnaselt teistele Zone+ rakendustele, uuendatakse ja varundatakse Sinu Voog peale paigaldamist Sinu eest, automaatselt.
zone_plus_voog

Proovi Voogi juba täna! Lisa see mõnele oma alamdomeenile, avasta mida kaasaegne töövahend võimaldab ning kui kiiresti muutub sinu kätetöö internetis leitavaks.

Voog on Zone klientidele tasuta 30 päevase prooviperioodi jooksul. Edaspidi maksab see võileiva hinna ehk 4€ kuu (+km), mis lisatakse virtuaalserveri arvele. Peagi nõustud, need kaheksa tartlast on selle ausalt ära teeninud.

Populaarsed postitused

Vähem peavalu uute PHP versioonidega

PHP 8.2 nüüd ametlikult väljas

Ingmar Aasoja
PHP versioon 8.2 on nüüd ametlikult väljas. Käesolevaga keskendume sellega kaasnevatele olulisematele uuendustele.

Partner soovitab:
Veebilehe optimeerimine paneb tulud kasvama

Digielu
Tänapäevase veebilehe optimeerimine mõjutab otseselt seda, kui hästi nii otsingumootorid kui ka kasutajad sinu veebilehte tajuvad.

Teeme andmebaasiühendused turvalisemaks

Ingmar Aasoja
Teatavasti on SQL andmebaaside kasutajatel vaikeseadistustes lubatud ühenduda ainult lokaalselt, mis tagab selle, et andmed ei liigu üle võõraste võrkude....