Soodsad .EU domeenid saavad kohe otsa! Kasuta võimalust ja rega üheeurone domeen veel täna

Eelmisel aastal alanud .EU domeenide soodusmüük jõuab koos jaanuarikuuga finišisse. Sellega seoses soovitame kõigil enne normaalhinna taastumist kasutada veel võimalust soetada 1-eurost hinnasilti kandev domeen juba täna.

Alates 1. veebruarist rakendub .EU domeeni registreerimisele normaalhind 4,50€ ning pikendamisele 6,50€. Pane tähele, et kõikidele käesolevas kirjutises viidatud hindadele lisandub ka käibemaks ning aastahind rakendub domeenidele ka mitmeaastase registreeringu korral.

Sama kuupäev toob ühtlasi kaasa ka 1,36-eurose hinnamuutuse .NET domeenile, mille registreerimine ja pikendamine üheks aastaks hakkab edaspidi kandma hinnasilti 15,56€. .ORG domeeni aastahinnaks kujuneb 13,92€ (tõus 1,02€), .INFO domeeni hinnaks 21,70€ (tõus 1,25€) ja .BIZ domeenil 17,17€, mis tõuseb 1,67€.

Positiivse sõnumi toome aga .LV ja .LT domeenide registreerijatele. 1. veebruarist langeb Leedu domeeni registreerimise hind üheks aastaks 1,94€ võrra, mis tähendab, et uue .LT domeeni saab edasipidi kätte 7,96 euroga. Läti domeeni hind aga kahaneb 1,70€ võrra ning selle saab edaspidi registreerida 13,2-eurose aastahinnaga.

2024. aastal ees ootavatest sooduskampaaniatest anname oma veebilehel ja sotsiaalmeedias teada jooksvalt.

1. jaanuarist 2024 tõuseb käibemaksumäär

Hea klient!

Alates 01.01.2024 muutub Eesti Vabariigis käibemaksumäär seniselt 20%-lt 22%-le.

Käibemaksumäära tõus laieneb 1. jaanuarist 2024 ka kõikidele Zone toodetele ja teenustele ning puudutab kõiki Zone kliente, kellele kohaldub Eesti käibemaksumäär.

Pöörame tähelepanu, et juhul, kui Teil on sõlmitud pangaga e-arve püsimakseleping, tuleb vajadusel vastavalt muuta ka makselimiiti.

Lisainfo Maksu- ja Tolliameti kodulehelt. 

1. veebruarist 2023 rakendub uus virtuaalserverite hinnakiri

Oleme tänulikud, et Eesti ettevõtted, eraisikud, riigiasutused ja organisatsioonid usaldavad meid rohkem kui ühtki teist veebimajutusteenuse pakkujat.

Virtuaalserverite teenuspakettide uued hinnad alates alates 1. veebruarist 2023 väljastatavatel arvetel:

  • Virtuaalserveri teenuspakett Starter ja I
    hakkab maksma kuise makseperioodiga 8,40 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 7,34 € kuus.
  • Virtuaalserveri teenuspakett Business ja II
    hakkab maksma kuise makseperioodiga 14,56 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 12,94 € kuus.
  • Virtuaalserveri teenuspakett Pro ja III
    hakkab maksma kuise makseperioodiga 23,86 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 21,28 € kuus.

Zone lisateenustele uued hinnad:

  • ZoneneCloud Premium 100 GiB andmemaht 3,00 € kuu
  • Lisa IP aadress 4,00 € kuu
  • Lisa 5 croni tööd 3,00 € kuu
  • Lisa 5 postiloendit 3,00 € kuu
  • Lisa 500000 inode 12,00 € kuu
  • Lisa 1 GiB MariaDB andmebaasi mahtu 5,00 € kuu
  • Lisa 5 MariaDB andmebaasi + 5 kasutajat 3,00 € kuu
  • Lisa 50 GiB kõvakettamahtu paketile Pro 10,00 € (varem sisaldas sama pakett 10GB mahtu)
  • Virtuaalserveri teenuse hoiustamine arhiivis kuni üheks aastaks 25,00 € aasta
  • Andmete taastamine varukoopiast 28,00 € kord
  • Nimbusec Basic pakett 3,00 € kuu

Kliendi tellimusel Zone tehnilise personali poolt teostatud tööde tunnitasud

  • Tööpäevadel 09.00-17.00 70 €
  • Tööpäevadel 17.00-23.00 koefitsient 1,5 (105 €)
  • 23.00-09.00 ja nädalavahetused koefitsient 2,0 (140 €)

Hinnad ei sisalda käibemaksu

Varem väljastatud arvetel kehtivad senised hinnad kuni arveldusperioodi lõpuni.
Kui kasutate Zone arvete tasumiseks e-arve püsimakset, siis soovitame üle kontrollida sellele seatud limiit. Käsitsi seadistatud püsimaksel tuleb viia summa uuel arvel olevaga vastavusse.

Arusaadavalt jätkame samal ajal pingutusi selle nimel, et meie teenus muutuks veelgi mugavamaks, turvalisemaks ja võimalusterohkemaks.

1. aprillist 2022 rakendub uus virtuaalserverite hinnakiri

Oleme tänulikud, et Eesti ettevõtted, eraisikud, riigiasutused ja organisatsioonid usaldavad meid enam, kui ühtki teist veebimajutusteenuse pakkujat.

Soovime teile ka edaspidi pakkuda ainult kvaliteetset teenust ning tulenevalt elektrienergia-, serverite- ning muude sisendhindade tõusust oleme sunnitud ka meie oma Virtuaalserveri teenuspakettide hinnad üle vaatama.

Virtuaalserverite teenuspakettide uued hinnad alates 01.04.2022 väljastatavatel arvetel:

Virtuaalserveri teenuspakett I
hakkab maksma senisest hinnast 1 € rohkem – kuise makseperioodiga 7,50 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 6,55 € kuus.
Virtuaalserveri teenuspakett II
hakkab maksma senisest hinnast 1 € rohkem – kuise makseperioodiga 13 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 11,55 € kuus.
Virtuaalserveri teenuspakett III
hakkab maksma senisest hinnast 1 € rohkem – kuise makseperioodiga 21,30 € kuus; soodushind aastase makseperioodiga 19 € kuus.

Hinnad ei sisalda käibemaksu

Varem väljastatud arvetel kehtivad senised hinnad kuni arveldusperioodi lõpuni.
Kui kasutate Zone arvete tasumiseks e-arve püsimakset, siis soovitame üle kontrollida sellele seatud limiit. Käsitsi seadistatud püsimaksel tuleb viia summa uuel arvel olevaga vastavusse.

Arusaadavalt jätkame samal ajal pingutusi selle nimel, et meie teenus muutuks veelgi mugavamaks, turvalisemaks ja võimalusterohkemaks.

Zone.ee uuendas lepinguid 1.09.2021

Alates 1. septembrist 2021 kehtivad meie teenuste kasutamisel uued lepingutingimused, kuhu koondasime kõik lepingud ühtsete kasutajatingimuste alla ja tegime sõnastuse selgemaks. Uute tingimustega on võimalik tutvuda: https://www.zone.ee/et/lepingud/

Uutele klientidele jõustuvad lepingutingimused alates 1. september 2021. Olemasolev klient saab soovi korral uutest tingimustest taganeda kuni 07. oktoober 2021 andes sellest meile teada e-postil info@zone.ee. Kui tingimused on vastuvõetavad, siis täiendavat e-kirja meile saatma ei pea, misjärel loetakse uuenenud lepingutingimused kliendi ja Zone vahel jõustunuks 08. oktoober 2021.

Palume teil tingimuste muudatusega hoolikalt tutvuda. Kui teil on küsimusi, palun helistage meie klienditoele (+372) 688 6886

Zone nimel saadetakse õngitsuskirju – 26.10.2020 alates ca 17:50

Levimas on Zone nimel saadetav õngitsuskiri, millega soovitakse saada kasutajatelt nende ZoneID või e-posti kasutajanime/parooli.

  • kui oled saanud pildil oleva õngitsuskirja, siis tuleks see ilma avamata kustutada
  • kui jõudsid tööpäeva lõpu-kiires lingile klõpsata ja oma andmed sisestada (või vastasid kirjale), siis tuleks koheselt vahetada oma e-postikonto salasõna ning teavitada nii oma ettevõtte IT-tuge kui meid aadressil info@zone.ee

Tegeleme ründe tõrjumisega, täiendav info: https://www.facebook.com/zone.ee

Uudishimulikele teadmiseks – link viib lehele, mis näeb välja nagu Minu Zone sisselogimisleht. Tegemist on meie sisselogimislehe ekraanitõmmisega, mille peale on paigutatud kaks vormivälja:

Ajutine töökorralduse muudatus

Ajutiselt me ei teeninda kliente kontoris, kuid meie elektroonilised klienditoe kanalid toimivad tavapäraselt. Kõiki toiminguid saab jätkuvalt teha telefonitsi, veebilehel asuva chati ja iseteeninduse abil. Vajalikud kontaktid:

Telefon äripäevadel 09.00 – 17.00 (ajatsoon EET/EEST)
Telefon:  +372 688 6886 Kasutajatugi: info@zone.ee

Süsteemide monitooring ja tõrgete kõrvaldamine toimub 24/7, hetkeseisu kajastab status.zone.eu.

 

Zone.ee uuendab lepinguid 1.11.2019

Alates 1. novembrist 2019 kehtivad meie teenuste kasutamisel uued lepingutingimused. Uuendused sisalduvad Keskkasutajaleping punktis 6.8, mis reguleerib teenuse lõpetamise tingimusi ning Serveriteenuste üldtingimuste 4. punktis, mis reguleerib serveri hooldustöid ja rikete kõrvaldamist. Uute tingimustega on võimalik tutvuda: https://www.zone.ee/et/lepingud/

Uutele klientidele jõustuvad lepingutingimused alates 1. november 2019. Olemasolev klient saab soovi korral uutest tingimustest taganeda kuni 30. november 2019 andes sellest meile teada e-postil info@zone.ee. Kui tingimused on vastuvõetavad, siis täiendavat e-kirja meile saatma ei pea, misjärel loetakse uuenenud lepingutingimused kliendi ja Zone vahel jõustunuks 1. detsember 2019.

Palume teil tingimuste muudatusega hoolikalt tutvuda. Kui teil on küsimusi, palun helistage meie klienditoele (+372) 688 6886

Zone.ee lisas riiklikke tippdomeene

Zone poolt registreerimiseks pakutavate tippdomeenide valim jätkab kasvamist. Mõni aeg tagasi teatasime, et võimaldame domeeni registreerimist ligi 350-s tippdomeenis, tänaseks oleme ka selle lati ületanud.

Lisasime valikusse riigitähisena kasutatavad tippdomeenid .FR (Prantsusmaa), .DE (Saksamaa), .PT (Portugal), .CZ (Tšehhi), .HU (Ungari), .LU (Luksemburg), .IS (Island), .BY (Valgevene), .HR (Horvaatia), .RO (Rumeenia) ja .SI (Sloveenia).

Loomulikult sellega meie töö ei lõpe, jätkame nii värskete kui ka juba soliidsemas eas tippdomeenide valiku täiendamist.

Domeenide hinnad ja registreerimise võimaluse leiad aadressilt https://www.zone.ee/et/teenus/domeeni-registreerimine/hinnad/