Värskendasime veebipõhise e-posti kliendi võimekust

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 117 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Meie tarkvaraarendajad ja tehnikud uuendasid hiljuti Zone veebipõhise e-posti kliendi versiooni, mis muutis kättesaadavaks uued funtsionaalsused ja parandas loodetavasti märkimisväärselt ka selle kasutuskiirust ning -kindlust.

Kontaktandmete eksportimine Zone veebipõhisest e-posti kliendist
Kontaktandmete eksportimise alustamine.

Esiteks pooldame igati seisukohta, et ka “pilves” asuvad kasutajaandmed peaksid olema vabad, mitte teenusepakkuja juures vangis. Seega on nüüd soovi korral võimalik eksportida kõiki Zone veebipõhises e-postis loodud kontakte. Oma andmed saab korraga kätte CSV failina, kõiki kontakte sisaldava vCard’ina või vCard’e sisaldava arhiivina. Oma e-posti saab igaüks loomulikult ka IMAP või POP3 protokolli vahendusel alla laadida.
Kontaktandmete eksportimise võimalused e-posti kliendis
Kontaktandmete eksportimine e-posti kliendis

Rämpspostifiltri lisamine Zone veebipõhises e-posti kliendis.
Rämpspostifiltri lisamine Zone veebipõhises e-posti kliendis.
Teine muudatus puudutab kasutajapõhise rämpspostifiltri täiendamise võimalust. Seni on olnud haldusliideses võimalik muuta kogu virtuaalserverile kehtivaid rämpsposti filtreerimise reegleid. Nüüd saab iga e-posti kasutaja meie veebipõhise e-posti seadete alt luua isiklikke domeeni või e-posti aadressi põhiseid musti nimekirju, mis täiendavad üldist rämpspostifiltrit. Veebipõhises e-postis on filtrite kasutamise funktsionaalsus ka seni olemas olnud, kuid need filtrid rakenduvad siis, kui klient sisse logib ja e-posti kontrollib. Rämpspostifiltrid töötavad serverites taustal kogu aeg.

Kolmandaks pani ühe suurettevõtte hiljutine võimetus oma klientide kommunikatsioonivõimekust tagada, meid pika pilguga hindama oma veebipõhise e-posti arhitektuuri, selle jõudlust ja eelkõige taastekiirust eriolukorras. Otsustasime üle minna lahendusele, mis pea reaalajas replikeerib andmeid kahe eraldiseisva SSD RAID massiive kasutava serveri vahel (ja et veel seksikam oleks, siis üle IPv6-e). See on muutnud veebipõhise e-kirjade lugemise senisest oluliselt kiiremaks ja loodetavasti võimaldab meil rikke korral teenused taastada märkimisväärse operatiivsusega.

Populaarsed postitused

Vähem peavalu uute PHP versioonidega

PHP 8.2 nüüd ametlikult väljas

Ingmar Aasoja
PHP versioon 8.2 on nüüd ametlikult väljas. Käesolevaga keskendume sellega kaasnevatele olulisematele uuendustele.

Partner soovitab:
Veebilehe optimeerimine paneb tulud kasvama

Digielu
Tänapäevase veebilehe optimeerimine mõjutab otseselt seda, kui hästi nii otsingumootorid kui ka kasutajad sinu veebilehte tajuvad.

Teeme andmebaasiühendused turvalisemaks

Ingmar Aasoja
Teatavasti on SQL andmebaaside kasutajatel vaikeseadistustes lubatud ühenduda ainult lokaalselt, mis tagab selle, et andmed ei liigu üle võõraste võrkude....