Peagi saabub WooCommerce 9.0

Ingmar Aasoja
Jaga:

Kui räägime veebilehtedest, siis mõtleme sageli WordPressile. Kui lisame jutule e-poe, siis enamasti räägime WooCommerce’ist. WooCommerce on paljude WordPressi baasil töötavate veebipoodide aluseks. Juunis on oodata uut suurversiooni 9.0. Mida uut on oodata?

Peagi saabub WooCommerce 9.0

Praeguseks on WooCommerce 9.0 beetastaadiumis ja uusi funktsionaalsusi sinna rohkem ei lisata. 4. juuniks on planeeritud väljalaske kandidaat ja lõplik väljalase võiks praegustel andmetel ilmavalgust näha 11. juunil. Kuna see aeg on peagi käes, siis võiks juba praegu alustada uute veebipoodide arendamist uue versiooniga.

Mida toob uus WooCommerce?

HPOS (High Performance Order Storage) eksperimenteerimine

Uues versioonis on aktiveeritud eksperimentaalne tugi täisteksti indeksitele andmebaasis aadressidele ja toodetele, kasutades ära MySQL-i täiustatud indekseerimise tehnikaid. See kiirendab märkimisväärselt otsingutulemusi ja parandab veebipoe kasutajakogemust.

Makseblokkide kasutajaliidese täiustused

Uuendused hõlmavad värskendatud tellimuse ülevaate kokkuvõtet, selgemat kuva ja järeletulemise valikut. Parandatud on aadressivormi paigutust ning makse ja tellimuse esitamise samme on koondatud. Samuti on makseblokkides tehtud palju täiustusi ligipääsetavuse osas. Kõik need uuendused tagavad veebipoe pidajale kõrgema konversioonimäära.

Tootekogumi blokid

Uues versioonis on paremini eristatud tooteloendid ja spetsialiseeritud kollektsioonid, nagu “Soodus” või “Uued tulijad”. Ainult tootekataloog jääb ostjatele filtreeritavaks, mis tagab ühtsuse tootekuvades, hoolimata rakendatud filtritest. Samuti on lisatud eelvaate silt ja tööriistavihje (tooltip), selgitamaks, et tegelikud toodete kuvamised võivad erineda sõltuvalt kontekstist.

Klassikaliste blokkide ümbernimetamine

Segaduste vältimiseks on ümber nimetatud klassikaliste blokkide nimed, viidates nende vanusele. Täpsema ülevaate ümbernimetatud blokkidest leiab GitHubist.

Muud muutused

Lisaks System Status Report vaate arendustele ja blokkide HTML muutustele parandati mitmeid vigu, lisati uusi funktsioone ja tehti väiksemaid muudatusi API-s. Täpsemate muutustega saab kursis olla WooCommerce’i ajaveebi jälgides.

Populaarsed postitused

"Pilve pole olemas. On lihtsalt kellegi teise arvuti."

Ardi Jürgens
Mis ikkagi on pilveteenus, kuidas see keerukas süsteem töötab ning kuidas me tulime mõne nädala eest toime ühe jõudlust pärssinud ootamatusega....

Saabub OpenSSL 3 tugi - ka aegunud PHP versioonidele

Ingmar Aasoja
Zone veebimajutusplatvormi aluseks olevat ZoneOS operatsioonisüsteemi ootab ees suurem uuendus: juurutame OpenSSL 3. versiooni. See muutus mõjutab pea...

Uuendame NodeJS ja Python vaikeversioone

Ingmar Aasoja
Juunis 2024 hakkame Zone platvormi järk-järgult l uuendama NodeJS ja Python vaikeversioone, mistõttu palume käesoleva kirjatükiga tähelepanu just...

Veelkord aegunud PHP versioonidest

Kaarel Urva
Mäletatavasti teavitasime aprilli lõpus kliente sellest, et aegunud PHP versioonide kasutamine muutub tasuliseks. Mõistetavasti tuli see uudis paljudele...