Tähistame .EU tippdomeeni tähtpäeva ainulaadse pakkumisega

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 88 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

.EU logo
7. detsembril 2005. aastal tekkis Euroopa Liidus esmakordselt võimalus registreerida .EU domeene. Tol hetkel said selle privileegi osaliseks kaubamärkide omanikud.

Mõned kuud hiljem, 2006. aasta aprillis, järgnes sellele valjem stardipauk, mis tõi domeenid ka laiema avalikkuse käeulatusse. Võidujooks domeenidele oli erakordselt aktiivne ja viis nende koguarvu juba esimese aasta lõpuks miljonitesse.

Nii seob .EU tippdomeen Euroopa Liidu 500 miljonit elanikku üheks suureks digitaalseks turuks juba enam kui 10 aastat ning sellest on saanud üks ühendusesisese e-kaubanduse alustalasid.

Zone tähistab Euroopa Liidu internetikogukonnale olulist tähtpäeva unikaalse pakkumisega.

Nimelt pakume ettevõtjatele, kel on mõtteid ja ambitsioone Euroopa Liidu ühisturu suunas, aga puudub veel konkreetne tegevuskava, võimalust reserveerida oma .EU identiteet pikemaks ajaks erakordselt soodsatel tingimustel:

1. detsembrist kuni 9. detsembrini on kõigil huvilistel võimalik registreerida endale .EU domeen 10 aastaks hinnaga 24€.

10. detsembrist pakkumine muutub ja aasta lõpuni saab domeeni samaks ajaperioodiks registreerida 36€ eest.

Võttes meie kampaaniast osa, saavad ettevõtted kindlustunde, et ambitsioonide vormumisel konkreetseks tegevuskavaks, on vajalik interneti-identiteet kindlasti olemas.

Head .EU domeeni registreerimist!

P.S. Ühtlasi tasub vist meelde tuletada, et Zone Virtuaalserveritele saab liita aliaseid ilma täiendava teenustasuta. Nii on peale registreerimist võimalik .EU domeen lisada olemasoleva .EE kõrvale ilma täiendava kuluta.

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...