Amsterdamis majutatud serverid kolivad uude andmekeskusesse

Peeter Marvet
Jaga:

Kolimisega kaasneb katkestus kell 01-05 (Eesti aja järgi), kliendid keda see mõjutab said nädal tagasi e-postile ka vastava eelteavituse.

Kuna meie seni kasutatud Amsterdami andmekeskus hakkas kitsaks jääma, oleme umbes pool aastat plaaninud oma serverite kolimist uude andmekeskusesse.

Toide, võrguühendused ning osa võrguseadmetest on seal juba kohal ja testitud, 26. jaanuari varahommikul liiguvad ühest majast teise ka serverid, mida kasutavad Pilveserver PRO SSD kliendid, aga samuti oma asukohaks Amsterdami valinud Pilveserver VPS ja Virutaalserverite kliendid.

Kolimisega kaasneb ca 4h katkestus – aga nagu timelapse-videost näha, oleme me seda juba oluliselt suurema hulga serveritega harjutanud:

Zone teenuste olekut saab reaalajas jälgida status.zone.eu, samast saab ka tellida e-postile teavituse intsidentide kohta.

Uus asukoht Euroopa ühes kaasaegsemas andmekeskuses (Equinix AM6) tõstab meie süsteemide töökindlust, tagades kõrgendatud nõuetele vastavad toite- ja võrgulahendused, võimsama kliimatehnika ja kõrgema turvalisuse. Andmekeskuse sertifitseeringud hõlmavad nii ISAE 3402, ISO27001, ISO 140001, ISO 50001 kui ka PCI DSS standardeid. Mitmekordistub ka meie kohapealse andmesidevõrgu ühenduskiirus.

Kuna uues andmekeskuses avaneb meil võimalus paindlikumalt muuta olemasolevaid ning luua uusi teenuseid, siis oleme huvitatud ka teie ettepanekutest, soovidest ja tagasisidest – muuhulgas on uues kohas juba paigas esimesed Nutikad Privaatserverid.

Populaarsed postitused

Nutikas Pilveserver: tark lahendus e-poe ja nõudlike veebiprojektide jaoks

Tanel Männik
Nutikas Pilveserver pakub nüüdisaegset ja kulutõhusat lahendust, mis ühendab endas paindlikkuse ja võimsuse, et rahuldada kõrge külastatavusega...

Kuidas me aita(si)me tuntud veebilehtedel suurema külastatavusega toime tulla

Digimaailmas on veebilehtede kiirus ja usaldusväärsus kriitilise tähtsusega. Ikka ja jälle oleme silmitsi olukordadega, kus kliendi käsutuses olev...

Hallatud või halduseta platvorm: kumb vastab paremini sinu vajadustele?

Martin Kirs
ZoneOS platvorm on meie hallatavate teenuste alustala, sisaldades endas justkui mitme IT-spetsialisti pädevusi. Kuidas see platvorm on nii "nutikas" ja...

Zone Veebiakadeemia - lihtsad tööriistad kodulehega alustamiseks

blogi
Zone Veebiakadeemia uue hooaja värskeimas osas räägib Zone arendustiimi juht Ingmar kasulikest tööriistadest, mis aitavad sul hõlpsalt ja arusaadavalt...