Tähistame .EU tippdomeeni tähtpäeva ainulaadse pakkumisega

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 93 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

.EU logo
7. detsembril 2005. aastal tekkis Euroopa Liidus esmakordselt võimalus registreerida .EU domeene. Tol hetkel said selle privileegi osaliseks kaubamärkide omanikud.

Mõned kuud hiljem, 2006. aasta aprillis, järgnes sellele valjem stardipauk, mis tõi domeenid ka laiema avalikkuse käeulatusse. Võidujooks domeenidele oli erakordselt aktiivne ja viis nende koguarvu juba esimese aasta lõpuks miljonitesse.

Nii seob .EU tippdomeen Euroopa Liidu 500 miljonit elanikku üheks suureks digitaalseks turuks juba enam kui 10 aastat ning sellest on saanud üks ühendusesisese e-kaubanduse alustalasid.

Zone tähistab Euroopa Liidu internetikogukonnale olulist tähtpäeva unikaalse pakkumisega.

Nimelt pakume ettevõtjatele, kel on mõtteid ja ambitsioone Euroopa Liidu ühisturu suunas, aga puudub veel konkreetne tegevuskava, võimalust reserveerida oma .EU identiteet pikemaks ajaks erakordselt soodsatel tingimustel:

1. detsembrist kuni 9. detsembrini on kõigil huvilistel võimalik registreerida endale .EU domeen 10 aastaks hinnaga 24€.

10. detsembrist pakkumine muutub ja aasta lõpuni saab domeeni samaks ajaperioodiks registreerida 36€ eest.

Võttes meie kampaaniast osa, saavad ettevõtted kindlustunde, et ambitsioonide vormumisel konkreetseks tegevuskavaks, on vajalik interneti-identiteet kindlasti olemas.

Head .EU domeeni registreerimist!

P.S. Ühtlasi tasub vist meelde tuletada, et Zone Virtuaalserveritele saab liita aliaseid ilma täiendava teenustasuta. Nii on peale registreerimist võimalik .EU domeen lisada olemasoleva .EE kõrvale ilma täiendava kuluta.

Populaarsed postitused

.COM domeen kallineb ka tänavu

Jaanus Putting
Ehkki oleme kolm viimast suve siinsamas blogis kirjutanud, et .com domeeni hinnatõusule saabub 2024. aastal paus, on selle tippdomeeni register otsustanud...

Pilveservereid saab nüüd jagada ja kustutada

Ingmar Aasoja
Läinud kuul sai põhjaliku uuenduse Minu Zone halduspaneel, mis hõlmas vastavalt klientide tagasisidele näiteks ka uusi funktsionaalsusi pilveserverite...

Kuidas alustada composer.phar kasutamist

Ingmar Aasoja
Veel mõnda aega tagasi ei olnud PHP jaoks ühtset moodust teekide paigaldamiseks. Olenevalt raamistikust olid lahendused erinevad. See muutus koos Composer'i...

"Pilve pole olemas. On lihtsalt kellegi teise arvuti."

Ardi Jürgens
Mis ikkagi on pilveteenus, kuidas see keerukas süsteem töötab ning kuidas me tulime mõne nädala eest toime ühe jõudlust pärssinud ootamatusega....