Testi Zone webmaili, võida iPod

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 207 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Mul on rõõm teatada, et peatselt on valmimas uus versioon meie veebipõhisest e-posti kliendist (webmailist) . Kuna selle töö- ja veakindlus on meile ja meie klientidele väga oluline, siis palume teie tähelepanu ja abi.

Aadressil https://webmail.zone.ee on kuni tuhandel esimesel soovijal võimalik meie uut webmaili testida.

Zone virtuaal- või privaatserverite kasutajatel tuleb webmail’i sisenemiseks sisestada oma e-posti aadress ja parool.

Nendel, kes kasutavad mõne muu teenusepakkuja e-posti teenust, tuleb sisestada oma teenusepakkujalt saadud kasutajanimi ja salasõna, kuid lisaks tuleb serveri nime reale kirjutada mail.zone.ee asemele oma teenusepakkuja IMAP serveri nimi ja hiljem võidakse küsida teilt ka e-posti aadressi.

Kõikidel testijatel palume vigadest, anomaaliatest, bugidest, turvaaukudest jms meid teavitada, kasutades selleks webmail’is olevat „Teata veast” vormi.

Nende vahel, kes aitavad meil webmaili paremaks teha, saates meile mõne vea kohta teavituse, loosime välja MP3 mängija iPod Nano (8GB, musta värvi) . Võitjaga võtame ühendust veateavituse vormi sisestatud e-posti aadressil ja tema nimi saab tõenäoliselt lisatud ka siia.

NB! Disclaimer: Palun pidage silmas, et tegu on hetkel “beta” produktiga! Zone ei vastuta mistahes tagajärgede eest, mis veebimaili testimisega teoreetiliselt kaasneda võivad. Vigade kohta teavituse saatnud inimeste e-posti aadressid jms andmed kustutatakse peale loosimist. Teie e-posti kasutajanime ning salasõna me ei salvesta.

Kommentaarid

3 kommentaari
  • Ja nüüd tuletame kõik meelde üht netiturvalisuse alustala ja põhitõde – OMA KONTODE PAROOLE EI ANTA MITTE KELLELEGI KOLMANDALE! Isegi mitte siis, kui see kolmas peaks lubama et seda halvasti ei kasutata.

  • Kujundaja kommentaar: ärge lõigake inimesi tükkideks. Tükkide asetamine läikivale pinnale ei parenda asja. Või seisab näitsik rinnuni piimjas vedelikus? Eniveis, hetkel on lk fookuses näitsik, mitte sisselogimise vorm, näpuga osutamine ei aita.

  • Õige. Vitaalse e-posti konto paroole ei tohiks teoorias välja anda isegi ühelegi TEISELE 🙂

    Pöörates tähelepanu meie disclaimerile oleks kõige turvalisem teha mingi test e-posti konto ning selle kaudu meie uut veebimaili testida.

Kommentaarid suletud.

Populaarsed postitused

"Pilve pole olemas. On lihtsalt kellegi teise arvuti."

Ardi Jürgens
Mis ikkagi on pilveteenus, kuidas see keerukas süsteem töötab ning kuidas me tulime mõne nädala eest toime ühe jõudlust pärssinud ootamatusega....

Saabub OpenSSL 3 tugi - ka aegunud PHP versioonidele

Ingmar Aasoja
Zone veebimajutusplatvormi aluseks olevat ZoneOS operatsioonisüsteemi ootab ees suurem uuendus: juurutame OpenSSL 3. versiooni. See muutus mõjutab pea...

Uuendame NodeJS ja Python vaikeversioone

Ingmar Aasoja
Juunis 2024 hakkame Zone platvormi järk-järgult l uuendama NodeJS ja Python vaikeversioone, mistõttu palume käesoleva kirjatükiga tähelepanu just...

Veelkord aegunud PHP versioonidest

Kaarel Urva
Mäletatavasti teavitasime aprilli lõpus kliente sellest, et aegunud PHP versioonide kasutamine muutub tasuliseks. Mõistetavasti tuli see uudis paljudele...