Tasuta veebimajutuse reformi teine faas

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 161 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Eelmise aasta sügisel alustasime Zone.ee tasuta veebimajutusteenuse ümberkorraldamise protsessi, mille eesmärgiks oli teha teenus kasutajate jaoks natukene lihtsamaks ja anda sellele selgem joon. Toonast postitust reformi olemuse kohta saate lugeda aadressilt http://blog.zone.ee/2008/10/09/varskendame-tasuta-veebimajutusteenust/.

Üks osa sellest reformist oli muudatus teenuse kasutajate veebiaadressides. Senised aadressid, mis olid kujul www.zone.ee/kasutajanimi, asendusid aadressidega kujul web.zone.ee/kasutajanimi.

Et üleminek oleks kasutajate jaoks võimalikult sujuv, oleme me viimase 11 kuu jooksul suunanud veebipäringuid vanadelt aadressidelt uutele ümber. See on võimaldanud otsingumootoritel reindekseerida kogu vana sisu uuelt aadressilt ja andnud ka kasutajatele aega URL’e muuta ja muid vajalikke toimetusi teha.

Nüüd oleme jõudnud sellesse faasi, kus vanade URL’ide automaatsest ümberkirjutamisest on aeg loobuda. Sellega seoses astume järgmised sammud:

  • Alates 15. septembrist kuvatakse vanale www.zone.ee/kasutajanimi aadressile tulnud külastajale teade, milles palutakse tulevikus kasutada uut aadressi web.zone.ee/kasutajanimi. Külastajat automaatselt enam edasi ei suunata.
  • Alates 1. detsembrist käesoleval aastal vanad aadressid, mis olid kujul www.zone.ee/kasutajanimi enam ei tööta

Kommentaarid

2 kommentaari
  • Iseendast hea uudis, et asjad lõplikult kadunud pole. Vahepeal kuvati küll mingeid teateid stiilis: “koduleht suletud, kuna ei sisu ei vasta nõuetele… ” ja muud sarnast.

    Hea, et nüüd siiski midagi alles on. Kahjuks ei suutnud kõiki kunagi zone abiga tehtud lehti siiski külastamiskõlblikuks saada. Aadressi sisestamisel uuel kujul nõutakse mingit aktiveerimist või kuhugi sisenemist. Kahjuks ei mäleta aga username/passwordi… Ehk oskab keegi soovitada, mismoodi saaks teada kunagise kodulehe parooli, kui ei mäleta muud, kui ainult aadressi?

  • Sellise murega tasuks pöörduda meie klienditeeninduse poole aadressil abi@zone.ee ja kindlasti tuleks oma kirjas kohe ära märkida kodulehekülje aadress. Seejärel otsime me välja kodulehekülje registreerimisel esitatud andmed ja saame teile kasutatud parameetreid meelde tuletada.

Kommentaarid suletud.

Populaarsed postitused

Vähem peavalu uute PHP versioonidega

PHP 8.2 nüüd ametlikult väljas

Ingmar Aasoja
PHP versioon 8.2 on nüüd ametlikult väljas. Käesolevaga keskendume sellega kaasnevatele olulisematele uuendustele.

Partner soovitab:
Veebilehe optimeerimine paneb tulud kasvama

Digielu
Tänapäevase veebilehe optimeerimine mõjutab otseselt seda, kui hästi nii otsingumootorid kui ka kasutajad sinu veebilehte tajuvad.

Teeme andmebaasiühendused turvalisemaks

Ingmar Aasoja
Teatavasti on SQL andmebaaside kasutajatel vaikeseadistustes lubatud ühenduda ainult lokaalselt, mis tagab selle, et andmed ei liigu üle võõraste võrkude....