Tasuta veebimajutuse reformi teine faas

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 175 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Eelmise aasta sügisel alustasime Zone.ee tasuta veebimajutusteenuse ümberkorraldamise protsessi, mille eesmärgiks oli teha teenus kasutajate jaoks natukene lihtsamaks ja anda sellele selgem joon. Toonast postitust reformi olemuse kohta saate lugeda aadressilt http://blog.zone.ee/2008/10/09/varskendame-tasuta-veebimajutusteenust/.

Üks osa sellest reformist oli muudatus teenuse kasutajate veebiaadressides. Senised aadressid, mis olid kujul www.zone.ee/kasutajanimi, asendusid aadressidega kujul web.zone.ee/kasutajanimi.

Et üleminek oleks kasutajate jaoks võimalikult sujuv, oleme me viimase 11 kuu jooksul suunanud veebipäringuid vanadelt aadressidelt uutele ümber. See on võimaldanud otsingumootoritel reindekseerida kogu vana sisu uuelt aadressilt ja andnud ka kasutajatele aega URL’e muuta ja muid vajalikke toimetusi teha.

Nüüd oleme jõudnud sellesse faasi, kus vanade URL’ide automaatsest ümberkirjutamisest on aeg loobuda. Sellega seoses astume järgmised sammud:

  • Alates 15. septembrist kuvatakse vanale www.zone.ee/kasutajanimi aadressile tulnud külastajale teade, milles palutakse tulevikus kasutada uut aadressi web.zone.ee/kasutajanimi. Külastajat automaatselt enam edasi ei suunata.
  • Alates 1. detsembrist käesoleval aastal vanad aadressid, mis olid kujul www.zone.ee/kasutajanimi enam ei tööta

Kommentaarid

2 kommentaari
  • Iseendast hea uudis, et asjad lõplikult kadunud pole. Vahepeal kuvati küll mingeid teateid stiilis: “koduleht suletud, kuna ei sisu ei vasta nõuetele… ” ja muud sarnast.

    Hea, et nüüd siiski midagi alles on. Kahjuks ei suutnud kõiki kunagi zone abiga tehtud lehti siiski külastamiskõlblikuks saada. Aadressi sisestamisel uuel kujul nõutakse mingit aktiveerimist või kuhugi sisenemist. Kahjuks ei mäleta aga username/passwordi… Ehk oskab keegi soovitada, mismoodi saaks teada kunagise kodulehe parooli, kui ei mäleta muud, kui ainult aadressi?

  • Sellise murega tasuks pöörduda meie klienditeeninduse poole aadressil abi@zone.ee ja kindlasti tuleks oma kirjas kohe ära märkida kodulehekülje aadress. Seejärel otsime me välja kodulehekülje registreerimisel esitatud andmed ja saame teile kasutatud parameetreid meelde tuletada.

Kommentaarid suletud.

Populaarsed postitused

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...

Nutikas Pilveserver: tark lahendus e-poe ja nõudlike veebiprojektide jaoks

Tanel Männik
Nutikas Pilveserver pakub nüüdisaegset ja kulutõhusat lahendust, mis ühendab endas paindlikkuse ja võimsuse, et rahuldada kõrge külastatavusega...

Kuidas me aita(si)me tuntud veebilehtedel suurema külastatavusega toime tulla

Digimaailmas on veebilehtede kiirus ja usaldusväärsus kriitilise tähtsusega. Ikka ja jälle oleme silmitsi olukordadega, kus kliendi käsutuses olev...